INFEKTIONER

AFSNIT V

INFEKTIONER:

Jeg havde hvert år mange tilfælde af alle mulige infektioner - både betændelsestilstande men også virus, hvor jeg ved hjælp af lymfedrænage og påvirkning af miltmeridianen på storetåen - kunne få lymfen til at flyde alle steder, så kroppen selv inden for 24 timer tit fjernede 70- 100 %, men det krævede altid en behandling mere efter en uge for at infektionen ikke skulle blusse op igen. Men var man ikke øm til lymfedrænagen og miltenm så havde kroppen styr på det.
Almindligvis fik man 2-3 behandlinger.
Ved nogle kunne jeg mærke det kun var en rest af en infektion, hvis kun lever og milt var ømme, men ikke lymfedranagen, så var det tit 1 behandling, og hvis man havde sin energi og appetit igen - var det i orden.

Jeg havde mange forskellige tilfælde med infektioner i hoved, hals, bronkier, lunger, urinveje, galde, tolvfingertarm, albuer, skuldre og knæ.

Hver vinter havde jeg som regel 25-30 med en virus på balancen af forskellig sværhedsgrad.
Jeg kommer med nogle eksempler af de måske lidt mere specielle tilfælde:

Men disse tilfælde er ikke fordi man har gjort noget forkert.

EKSEMPEL 49

Pige 5 år - født døv og stum.

Moderen fortalte, at hun aldrig havde kunnet mhøre noget eller sige noget, og lægerne havde ikke fundet årsagen.

1. behandling - jeg undersøgte hendes fødder grundigt - og fandt en lille knude mellem knoglen til lilletåen og den næste tå, og det svarede til lymfedrænagen op til hørelsen, men kun i venstre side. Hun var også øm til milten.
Jeg vurderede, at hun havde en virus, der havde kapslet sin inde, og sad på hendes hørelse, men det mystiske var at det kun sad i den ene side.
Jeg kunne ikke få knuden væk under behandlingen, da jeg ikke ville være for hård ved hende eller forskrække hende.

2. behandling - måske føltes knuden lidt mindre, og milten var stadig øm, men ellers var der ingen forandring.
Det lykkedes under behandlingen, at få knuden helt væk, samt ømheden til milten.

3. behandling - ingen ømhed.
Moderen fortalte nu, at datteren for 2 dage siden efter anden behandling havde været med morfaderen ude og køre traktor, da hun pludselig holdt sig for begge øre.
De havde siden erfaret, at hun havde hørelse på begge øre.
Under behandlingen ringede min telefon, og pigen drejede hovedet og så direkte på telefonen.
Jeg anbefalede nu at pigen blev undersøgt på hørecentralen i århus, for at finde ud af hvor meget hun kunne høre.
Moderen ringede, og fortalte, at de havde konstateret ca. 90 % hørelse på begge øre.
Vi blev enige om at give hende 2 behandlinger mere, og efter disse behandlinger sagde hørecentralen nu 100 % hørelse på begge øre.

Da der var gået 1/2 år kom de igen med pigen, fordi hun havde været forkølet, og det var somom det havde påvirket hendes hørelse lidt. Hun var begyndt, at sige en masse ord, så det gik godt med hende.

De næste 7 år kom de med hende 2 gange om året.
Hun kom i en almindelig skoleklasse, men 1 år senere end normalt.
der var ingen problemer med hende - de skulle blot passe på hun ikke blev forkølet, da det med det samme påvirkede hendes hørelse lidt.

EKSEMPEL 50

Pige 5 år - ved at miste synet på venstre øje.

Moderen forklarede, at pigens syn, inden for det sidste 1/2 år var blevet dårligere og dårligere på venstre øje, og øjenlægen kunne ikke finde årsagen, og nu havde han anbefalet, at sætte en klap for det raske øje, for at tvinge hende til at bruge det dårlige øje, men det havde ikke hjulpet, og hendes syn på venstre øje var nu nede på ca. 20 %.

1. behandling - kun øm til lymfedrænagen til venstre øje, hvor jeg kunne mærke en lille knude, og så var der øm til lymfekirtlerne i halsen mest i venstre side og til milten.
Jeg forklarede, at jeg var sikker på det var en virus, der havde kapslet sig inde og sat sig på hendes synsnerve.

2. behandling - ingen forandring, men denne gang fik jeg al ømhed væk under behandlingen.

2 dage efter behandlingen ringede moderen og fortalte, at datteren havde 40 i feber - jeg svarede, at det var godt for så kom virusen til udbrud, inden den vil forsvinde.

3. behandling - ingen ømhed.
Pigen havde haft høj feber i 1/2 døgn, hvorefter hun havde diarre dagen efter, men nu havde hun det godt igen.

Jeg sendte dem til øjenlægen, da jeg regnede med, at synet var i orden igen.

3 uger efter ringede moderen og fortalte glad, at der nu var 100 % syn på begge øjne.

Det er meget sjændent, at en virus sætter sig på synsnerven. Jeg har kun været ude for 4 tilfælde i 38 år, men 14 dage efter ovenfornævnte tilfælde, havde jeg Marie på 93 med nøjagtig det samme - hun fik 5 behandlinger, og så var hendes syn, det samme som før virussen satte sig på venstre øje.

EKSEMPEL 51

Mand 49 år - svimmelhed.

Han forklarede, at han nu havde været sygemeldt i 4 måneder på grund af svimmelhed, så voldsomt at han ikke selv kunne stå oprejst (han blev hjulpet ind til behandlingen).
Han var blevet scannet og undersøgt, men man havde ikke fundet årsagen.

1. behandling - ømhed til lymfedrænagen mellem 2. og 3. yderste tå (det indre øre - balancecentret), øm til lymfekirtler i hals, men kun i venstre side, og øm til milten.
Jeg var med det samme klar over, at det var en virus på balancen, men det var et af de slemme tilfælde.
Jeg fortalte ham, at jeg havde 25-30 tilfælde om året af den form for virus, og det var som regel 2-3 behandlinger før det var væk-

2. behandling - stadig lidt ømhed de samme steder, men han havde fået det bedre, men det var ikke helt væk.

3. behandling - ingen ømhed, og han følte sig i orden, og ville melde sig rask og gå på arbejde, men han ville gerne have en behandling mere, da han næsten ikke kunne tro på, at det var væk.

4. behandling - ingen ømhed, og han turde nu tro på det, da han havde været på arbejde i en hel uge, uden han havde mærket noget.

EKSEMPEL 52

Dreng 10 år - kyssesyge.

Han havde været syg i ca. 2 år, og været indlagt flere gange, men han kunne ikke komme af med det.
Han havde ingen energi, og han havde ikke lyst til at gå i skole, og han havde ingen appetit, så det var et problem, at få ham til at spise noget.

1. behandling - kun ømhed til milten og ikke andre steder, så det tydede på, at der kun lige manglede det sidste, før han var i orden igen.
Jeg trykkede på akupunkturpunktet på venstre storetå til milten, og på ca. 20 sekunder forsvandt ømheden, og jeg vendte flere gange tilbage til punktet og til miltreflekset under venstre fod, men der var ingen ømhed tilbage.
Da jeg var færdig med behandlingen, og drengen hoppede ned fra stolen, var det første han sagde til forældrene, jeg er sulten - det havde de ikke hørt fra ham i 2 år.

2. behandling - ingen ømhed, og drengen havde fået sin energi og appetit igen.
Det havde virket så hurtigt efter 1. behandling, at det var lige før han skreg af sult, så de måtte holde ind til en pølsevogn - fordi han ikke kunne vente med at få noget at spise.

3. behandling - ingen ømhed.
Denne behandling var kun fordi forældrene havde bedt om det.
Men han var 100 % i orden efter 1. behandling - så hurtig kan det nogen gange virke, men det virker som regel meget hurtigere på børn.

EKSEMPEL 53

Kvinde 62 år - lammelse i ansigtet.

Hendes lammelse i højre side af ansigtet, lignede de lammelser man kan få efter en hjerneblødning eller blodprop i hjernen, og det havde stået på i mere end 1 år.

1. behandling - ømhed til lymfedrænagen mellem lilletå og den næst yderste tå i højre side og ømhed til lymfekirtlerne i halsen i højre side, og kun lidt ømhed til milten.
Det var tydeligt for mig, at de var en betændelse i hendes ørespytkirtel, som ligger meget tæt ved det punkt, hvor ansigtsnerverne kommer ud.

2. behandling - ømhed de samme steder og der var ingen forandring.

3. behandling - ømhed de samme steder og ingen bedring. Jeg gav hende en lidt hårdere behandling for at få en virkning. Det er normalt ikke nødvendig ved de fleste, men der kan være nogle få, hvor der skal mere til.

4. behandling - stadig ømhed de samme steder, men nu noget mindre og hun havde flere gange i ugens løb fået noget grimt ned i munden fra ørespytkirtlen, så det tydede på at der var en rensning i gang.

5. behandling - meget mindre øm og mindre hævet til ørespytkirtlen, og nogen bedring i lammelserne.

Hun fik 7 behandlinger før det var i orden, så det gik noget langsommere i dette tilfælde.

3 måneder senere havde jeg et lignende tilfælde med en mand, men i dette tilfælde havde tilstanden varet i mindre end 1 måned, så han var i orden efter 3 behandlinger.

EKSEMPEL 54

Kvinde 59 år - helvedsild.

Hun havde haft helvedsild rundt om maven i mere end 1/2 år og det hjalp kun lidt - det hun fik af lægen til at smøre med.

1. behandling kun øm til lever og milt, oh det er typisk for patienter med helvedsild.
Jeg forklarede, at det er en skoldkoppe virus, der har sat sig i en nervebane.
Den bedste og hurtigste måde at komme af med den, er hvis man efter behandlingen får en gang diarre dagen efter, så er det som regel kun 1 eller 2 behandlinger.
De fleste får 2-3 behandlinger, men det kræver en god udrensning, hvor den så kommer med ud.

2. behandling . kun lidt øm til lever og milt, og hun havde haft en ekstra udrensning et par dage men ikke diarre.

3. behandling - ingen ømhed.
Hun havde ikke længere nogen symptomer, men der var stadig lidt at se på huden, hvor den havde været, men det var næsten væk.

EKSEMPEL 55

Pige 14 år - smerter i ryggen.

Moderen forklarede, at nu havde datteren døjet med smerter i ryggen i snart 1 måned, og hun var flere gange taget hjem fra skole på grund af smerter.
Lægen havde ikke fundet noget unormalt, og havde sagt at det nok var voksværk.

1. behandling - øm til lymfekirtlerne i lysken i begge sider, men mest i venstre, og øm til urinvejene og ryggen.
Det var helt tydeligt for mig, at det var en blærebetændelse der var årsagen.
Der stod lidt mere vand i den ene side end den anden, og det var det der trykkede ryggen skæv.

2. behandling - kun ganske lidt ømhed de samme steder.
Hun havde ingen smerter haft siden 1. behandling.

3. behandling - ingen ømhed.
Ingen symptomer fra ryggen, så hun var i orden, og kunne formentlig havde undværet sidste behandling.

EKSEMPEL 56

Kvinde 37 år - neuralgi - ansigtssmerter.

Hun fortalte, at hun havde haft konstante ansigtssmerter i snart 2 år.

1. behandling ømhed til lymfedrænagen mellem lilletå og næste tå. og til lymfekirtler i hals og til ørespytkirtlen.
Det tydede på at hun havde betændelse i ørespytkirtlen.
Jeg forklarede, at betændelsen først skal væk, før det hjælper på ansigtssmerterne.

2. behandling - næsten ingen betændelse, men stadig ømhed til ørespytkirtlen.
Hun syntes smerterne havde været mindre, men de var ikke væk.

3. behandling - ingen betændelse og ingen ømhed til ørespytkirtlen.
Hun fortalte, at der var gået et par dage efter 2 behandling, da hun havde mærket en sten glide fra hendes ørespytkirtel og ned i munden, og med det samme var smerterne forsvundet.
Så det tydede på, at det var en sten i ørespytkirtlen, der havde lavet betændelsen, og fået ørespytkirtlen til at hæve op, og da den ligger tæt på det punkt, hvor ansigtsnerverne kommer ud til ansigtet, var det - det der var årsagen.

EKSEMPEL 57

Dreng 7 år - dårlig hørelse.

Moderen fortalte, at drengens hørelse på begge øre var så dårlig, at de havde anbefalet høreapperater til ham.
Man kunne ikke rigtig finde årsagen, men han havde haft mellemørebetændelse flere gange, så man mente, at det nok var det der var årsagen.

1. behandling - ingen tegn på betændelse, og han var ikke øm nogen steder, bortset fra et lille sted til lymfedrænagen op til hørelsen, men kun i venstre side.
Det tydede mest på, at det kunne være en rest - måske fra en af hans mellemørebetændelser.
Da hans lynfekirtler i halsen ikke var ømme, måtte det være meget koncentreret om et lille sted til hørelsen.
Jeg fik ømheden væk under behandlingen.

2. behandling - ingen ømhed, og drengens hørelse havde været meget bedre, og jeg anbefalede nu at få  hans hørelse undersøgt igen.

Moderen ringede 3 uger efter og fortalte, at drenghens hørelse stort set var i orden, og de ville ikke gøre mere ved ham nu, men kontrollerer ham om 1/2 år.

Jeg har i flere tilfælde været ude for, at der kun har været noget at mærke i den ene side, men det har blokeret for hørelsen i begge sider, og når så man får det i orden i den ene side, hvor der var noget galt, hjælper det på hørelsen i begge sider.

EKSEMPEL 58

Mand 45 år - smerter i højre skulder.

Han havde døjet i snart 2 år med tilbagevendende smerter i højre skulder, og måtte tage smertestillende tabletter næsten hver dag.

1. behandling - ingen ømhed til højre skulder, men ømhed til lymfedrænagen mellem lilletåen og næste tå, men han var ikke øm til lymfekirtlen under armhulen, så der var ingen betændelse i skulderen, men han var øm til lymfekirtlerne i halsen i højre side, og jeg spurgte om han havde problemer med øret eller en tand.
Han havde ingen problemer med øret, men han havde ret ofte symptomer fra en visdomstand i højre side, men han havde aldrig fået taget sig sammen til at gå til tandlæge.
Jeg fortalte ham, at jeg næsten var sikker på, at der var betændelse ved visdomstanden, og at det var den der gav ham symptomerne i højre skulder.
Jeg fik ham til at gå til tandlæge.

2. behandling - ingen ømhed og ingen smerter i skulderen.
Han havde fået trukket visdomstanden ud, da der var meget betændelse ved roden.
Han kunne næsten mærke, at det hjalp på skulderen med det samme, og han har ikke haft symptomer fra skulderen siden han fik tanden ud.

Der er nerveforbindelser fra alle tænder og til resten af kroppen, så en dårlig tand kan give symptomer andre steder i kroppen.
Der findes blancher over disse forbindelser.

Nyeste kommentarer

21.11 | 15:41

Mine øjne er de sidste 5 år blevet super allergiske, kan ikke tåle spf med...

27.01 | 09:42

Hej Grethe Bogen kan bestilles på:steenmadsen@...

27.01 | 08:05

Hej Steen Jeg vil gerne bestille bogen , sund viden, da jeg lider mege...

20.12 | 21:02

Hej Steen, fantastisk hjemmeside du har. Jeg kan ikke finde ud af ...