ANDRE UBALANCER

AFSNIT VIII

ANDRE UBALANCER 

Dette afsnit handler om nogle eksempler på blokeringer af meridian, lammelser, nerver i klemme og smerter i modpunkt.

For meget af et mineral og et andet eksempel med for lidt af et mineral.

Eksempler følger:

EKSEMPEL 64

Kvinde 61 år - stik under venstre bryst og kunne kun trække vejret halvt igennem.

Hun forklarede, at hun havde haft symptomerne i snart 30 år, og de var der konstant.
Hendes læge havde prøvet med forskellig medicin, men intet havde hjulpet på hendes vejrtrækning, så han havde forlængst opgivet hende.
Hun havde hørt, at jeg kunne finde ud af lidt af hvert, så nu håbede hun jeg kunne finde årsagen.

1. behandling - da hun havde fortalt mig symptomerne, var jeg med det samme klar over, at hun havde en blokering på hendes levermeridian, således at energien ikke kunne komme over i hendes lungemeridian, for så har man de symptomer, som hun kom med (energien er i leveren inden den fortsætter i lungerne).
I dette tilfælde gik jeg direkte til akupunkturpunktet på venstre storetå til levermeridianen, hvor der var ømt.
Da jeg havde trykket (akupressur) i ca. 20 sekunder forsvandt ømheden, og hun sagde nu, hvad gjorde du, for nu kan jeg trække vejret igennem, og det stik under mit venstre bryst er væk.
Jeg fortalte hende at levermeridianen ender under venstre bryst, og hvis energien ikke kan komme vidre til lungemeridianen, har man de symptomer, som du havde.
Hun har altid troet, at det var noget med hendes hjerte, der var et stik ved.
Jeg undersøgte hendes fødder, men fandt ikke andre ubalancer.

2. behandling - ingen ømhed.
Hun sagde til mig, jeg kommer kun for at fortælle dig, at det jeg har døjet med i 30 år, har været væk siden du trykkede på min venstre storetå.

Jeg fortalte hende, at den blokering ikke var farlig, men blot ubehagelig, og man skal vide noget om akupunktur, for at få det i orden.

Nogle gange skal der flere behandlinger til, men i dette tilfælde faldt det på plads med det samme.
Kan det selv holde sig på plads i en hel uge, er det som regel i orden.

EKSEMPEL 65

Kvinde 23 år - lammelser i højre side (som efter hjerneblødning) efter elektrisk stød på 400 volt.

Hun forklarede, at hun for ca. 4 måneder siden var ude for en ulykke, hvor hun fik et elektrisk stød på 400 volt fra en maskine i et industrikøkken.
Hun blev kørt på sygehuset og indlagt, da hun var lammet i højre arm og ben og højre side af ansigtet, som ved en hjerneblødning.
Hun var indlagt i 3 måneder, men de kunne ikke gøre noget for hende, udover at fortælle hende at hun ingen hjerneblødning eller blodprop havde.
Der havde ingen forandringer været siden ulykken, så hun var stadig lammet i arm, ben og ansigt.

1. behandling - kun lidt ømhed til arm og ben, men meget øm i venstre fod på ydersiden af knoglen op til lilletåen, hvor jeg kunne mærke små nerveknuder, som har forbindelse op til hjernen (samme sted som psykiske ting -udefra) i venstre side, og som styre bevægelser i højre side af kroppen.
Med det samme jeg begyndte at masserer dem, sagde hun til mig, det du gør der kan jeg mærke i min og ben, og hun begyndte at få både følelse og kunne begynde at bevæge arm og ben.
Inden jeg var færdig med behandlingen kunne hun tilsyneladende bruge sin arm og ben normalt.
Jeg fortalte hende, at ved et elektrisk stød får nervesystemet et chok så det trækker sig sammen, og slår knuder på nervetrådende med forskellige symptomer til følge. Det samme kan ske ved voldsomme trafikuheld, hvor nervesystemet får et chok.

2. behandling - kun ganske lidt ømhed på ydersiden af knoglen op til lilletåen i venstre side.
Hun fortalte, at hun mindst var 95 % i orden, og det eneste hun havde bemærket siden sidst, var at hvis hun gik med sin taske i højre hånd i længre tid, kunne hun pludselig tabe den.

3. behandling - ingen ømhed.
Hun følte sig 100 % i orden og hun tabte ikke længere tasken.
Da hun blev udskrevet fra sygehuset havde de indstillet hende til invalidepension, så det kunne de godt glemme nu.

De følgende 12 år - indtil jeg solgte klinikken i 2002 - brugte hun mig nærmest som huslæge, hvis børnene, manden eller hun selv fejlede noget, kom de til behandling.
Hun mærkede aldrig noget til symptomerne på det elektriske stød efter min behandling, og det var andre ting hun kom med, som ingen forbindelse havde til hendes uheld.

EKSEMPEL 66

Mand 69 år - lammelser efter hjerneblødning.

Han fortalte, at han for ca. 2 år siden fik en hjerneblødning, som lammede ham i højre ben og arm.
Han havde gået til genoptræning, men det havde kun hjulpet lidt.

1. behandling - kun lidt ømhed til lever og galde, men mest øm til ydersiden af knoglen op til lilletåen på venstre fod, og det er her man finder de nerver, der har forbindelse op til hjernen i venstre side, og som har noget at gøre med bevægelsen i arm og ben i højre side.
Jeg fik ømheden væk under behandlingen, og da han rejste sig, fandt han ud af, at han kunne bruge både arm og ben (jeg må indrømme, at jeg var ligeså forbavset som han var over den hurtige virkning, men det kunnne skyldes hans genoptræning, så jeg bare skulle give det sidste, før det fungerede igen).

Han gik frem og tilbage ude i min gang flere gange uden stok og løftede højre arm helt i vejret flere gange, og sagde har I set hvad jeg kan, til de to personer, der havde kørt ham ud til behandling.

2. behandling - ingen ømhed.
Han fortalte, at hans arm og ben havde fungeret fint, men han kunne blive lidt træt i både arm og ben, hvis han havde brugt dem for meget.
Jeg forklarede, at det nok var hans muskler, der lige skulle trænes op igen.

Dette tilfælde var nok mit bedste resultat ved lammelser efter hjerneblødning.

Jeg behandlede tidligst lammelser efter hjerneblødning/blodprop efter 3 måneder.

EKSEMPEL 67

Mand 70 år - lammelser efter hjerneblødning.

Hustruen forklarede, at det var ca. 1 år siden han blev lammet af en hjerneblødning, som havde lammet ham mange steder.
Han sad i kørestol, og kunne ikke gå, han kunne ikke spise selv, han kunne ikke holde på urin og afføring og han kunne dårlig tale.
Jeg behandlede ham i hjemmet (en undtagelse).

1. behandling - ømhed mange steder under fødderne, men i sådan et tilfælde koncentrerede jeg mig om ydersiden af knoglen op til lilletåen i venstre side, som styre bevægelserne i højre side, hvor hans lammelser var tydligst.

2. behandling - der var næsten ingen fremgang.

3. behandling - der var kun lidt fremgang.

4. behandling - nu var der noget fremgang, idet han var begyndt at spise selv, og der var kommet styr på urin og afføring, men han skulle stadig hjælpes på toilettet, men han kunne begynde at undvære sin ble, og han talte bedre.

5. behandling - han var nu oppe at gå med en rolator, og han kunne selv klare toiletbesøg og stå op og gå i seng, når han brugte rolatoren.

Han fik 10 behandlinger og han havde været ude at gå omkring 500 m med rolatoren, så han var blevet mere selvhjulpen.

De var ovenud tilfredse med behandlingerne.

Det var nok det sværeste tilfælde jeg havde med hjerneblødning, og det der krævede flest behandlinger, for at give ham et tåleligt liv.

EKSEMPEL 68

Mand 58 år - svimmelhed og støj i øret.

Han forklarede, at han havde døjet  i snart 5 år med voldsom svimmelhed i perioder så voldsom, at han flere gange var faldet om, og han havde næsten konstant støj i øret, nærmest som en susen. Lægerne havde ikke fundet årsagen, men kaldte det for meneer.

1. behandling - kun ømhed mellem lilletåen og den næste tå til lymfedrænagen, men lymfekirtlerne i hals og under armhule samt milten var ikke ømme, så det havde ikke noget med infektion at gøre.
Jeg fandt også en ganske lille knude til det eustatiske rør mellem 2. yderste tå og midterste tå. Det svarede også til balancecentret.

2. behandling - kun ømhed de samme steder, og han syntes han havde haft det lidt bedre.
Under behandlingen følte jeg, at den lille knude til det eustatiske rør forsvandt.

3. behandling - ingen ømhed.
Han havde ikke været svimmel og støjen i øret var mere end halveret, så han sagde, som det er nu kan jeg leve med det.

Hans svimmelhed og den halverede støj i øret var væk i 3 måneder, men så vendte det tilbage med samme styrke - både svimmelhed og støj.

4. behandling efter 3 måneder viste ømhed de samme steder, og jeg begyndte nu at spørge ind, om han på noget tidspunkt var kommet til skade med skulder eller kraveben.
Han fortalte, at han før 17 år siden var væltet med en traktor, hvorved han havde brækket venstre kraveben.
Han viste mig nu stedet på venstre kraveben, hvor der var en forhøjning på 3-4 cm, hvor der var dannet brusk.
Jeg forklarede, at det svarede til samme sted under hans fødder, hvor jeg kunne mærke en lille knude.
Jeg masserede knuden på kravebenet, og han kunne næsten med det samme mærke, at noget af støjen forsvandt i øret.
Det brækkede kraveben var årsagen til hans symptomer, men har det varet i mere end 10 år, er det ikke sikkert man kan få nerverne fri, fordi der er dannet så meget brusk, som nærmest låser dem fast.

Han fik 3 behandlinger mere, men det gav ingen forandring, men når han selv masserede sit kraveben om morgenen, var støjen næsten halveret resten af dagen, så jeg havde hjulpet ham, selvom det ikke var væk.

EKSEMPEL 69

Pige 12 år - lammet i højre arm efter rundebold.

Moderen forklarede, at datteren, havde spillet rundebold i skolen dagen før, og da hun slog til bolden, gav det et smæld i hendes arm, og så var den nærmest lammet bagefter, og det var ikke blev bedre siden i går.
Hun var blevet kørt på skadestuen og røntgenfotograferet, men de fandt ingen skader.

1. behandling - kun lidt ømhed til armen og ryg, og inden der var gået 15 minutter af behandlingen var hendes arm i orden.
Det eneste der ikke var i orden, var det yderste led på hendes højre tommelfinger, idet hun ikke kunne løfte det yderste led op.
Jeg var sikker på, at det var det ledbånd, der er hæftet lige under neglen, der var sprunget mog herved havde lammet nogle nerver til armen.
Jeg anbefalede, at få hende undersøgt på sygehuset for det ledbånd.

Moderen ringede til mig 14 dage efter og fortalte, at det først var nu de havde fundet ud af, at det var det ledbånd ud til højre tommelfinger, der var sprunget.

Så moderen sagde, at jeg havde haft ret med hensyn til ledbåndet.
Datterens arm fungerede fint og hun havde ingen smerter.

EKSEMPEL 70

Kvinde 27 år - hidsig og tankemylder.

Hun fortalte, at hun var så hidsig, at hun næsten ikke kunne styre sit temperament, og så havde hun tankemylder, ligesom tankerne myldrede frem hele tiden.

Mit 1. spørgsmål til hende var, har du spiral.
Hun hidsede sig nu op og spurgte om hvorfor jeg spurgte om det.
Jeg forklarede hende, at hvis hun havde haft spiral i mere end 5 år, kunne hun få kobberforgiftning, som netop ville give hende symptomer, som hun døjede med. Ved nærmere eftertanke fortalte hun nu, at hun havde haft spiralen i ca 6 1/2 år.
Det er det der er galt, og du skal have den skiftet med det samme ved lægen, og så skal du have nogle zinktabletter, for så udskiller du dit kobberoverskud.

1. behandling - ingen ømhed, og jeg forklarede hende at hun var sund og rask, bortset fra hendes kobberforgiftning, som vi hurtig ville få styr på, når hun fik spiralen skiftet.

2. behandling - 3 uger efter - efter aftale - ingen ømhed.
Hun havde fået spiralen skiftet, og zinktabletterne havde hjulpet hende med det samme, så hun følte sig dejlig afslappet (zink slapper af) og hendes symptomer var forsvundet.
Nu skulle vi blot have hendes kobber/zink balance i orden igen. Jeg anbefalede en multivitamin, hvor der er kobber og zink i det rette doser, samt at hun skulle tage resten af de 50 stk zinktabletter hun havde købt ved mig, så regnede jeg med det var på plads.
Mangler man kobber, får man lettere betændelses tilstande, men får man for meget, kan man få symptomer, som ovenfor nævnt.

Vandinstallationer i beboelse - der skal man passe på, at der ikke sidder zinkrør efter kobberrør, for så får man kobberforgiftning, og nogle mennesker bliver voldlige af kobberforgiftning.
Samtidig vil rørene tæres i løbet af 3-5 år.
Så det er måske derfor nogle familier kan være voldlige?
Hvad med voldsmænd - kan de have kobberforgiftning?
Bruger man kobbersulfat på et vandværk - for at bekæmpe alger i vandet - vil volden stige inden for vandværkets område (læst i amerikansk artikel - hvor volden steg med 200 % i et område hvor man havde brugt kobbersulfat til bekæmpelse af alger i drikkevandet).

EKSEMPEL 71

Pige 17 år - svimmelhed.

Hun var top-elite gymnast, men hun kunne ikke længre dyrke sin sport på topplan, da hun havde været svimmel i ca 3 måneder. Hun havde været indlagt på sygehus til undersøgelse, da det var allerværst, men lægerne havde ikke fundet noget unormalt.

1. behandling - ingen ømhed nogen steder.
Jeg fortalte hende, at hun var sund og rask, da der ingen ømhed var under hendes fødder, men jeg havde lagt mærke til under behandlingen, at hun hele tiden holdt sit hoved meget skævt.
Da jeg bad hende rette hovedet op, havde hun svært ved at finde balancen.
Jeg anbefalede hende, at hun skulle se sig i spejlet 25 gange om dagen for at finde den rigtige balance - og holder man hovedet så skævt, at man kommer over et vidstpunkt bliver man svimmel, hvis det er over længre tid, og som tegn på man gør noget forkert.

2. behandling - 4 uger efter - ingen ømhed, og hun var ikke længre svimmel, og hun havde lært at holde hovedet lige.
Hun var overbevist om at jeg havde fundet årsagen.

EKSEMPEL 72

Kvinde 40 år - smerter i skulder.

Hun forklarede, at hun i ca 3 måneder har haft konstante smerter i højre skulder, og hun har været ved lægen, og hun har fået 10 behandlinger ved en fysioterapeut uden det havde hjulpet, og dde havde sagt, at de ikke kunne se hendes skulder fejlede noget.

1. behandling - kun ømhed til højre hofte, og ingen ømhed til højre skulder, så jeg sagde til hende, at de havde ret, din skulder fejler ikke noget, men det gør din højre hofte, og ved nogen personer, kan der ske det, at man får ondt i modpunktet til hoften - nemlig skulderen.
Ved at spørge ind - fandt jeg nu ud af, at hun havde løbet sin hofte imod en disk, således at hun var blå/gul i flere uger efter.
Der dad en rest af blodsamlingen og trykkede på nogle nerver, der havde forbindelse til skulderen.

2. behandling - ingen ømhed og hendes smerter havde været væk siden 1. behandling.

Så årsagen var fundet.

EKSEMPEL 73

Dreng 10 år - sengevædning.

Moderen forklarede, at de næsten havde prøvet alt, men der var intet der havde hjulpet.

1. behandling - ømhed til den ryghvirvel, der har forbindelse til nyrerne, samt ømhed til hypofysen.
Da det er hypofysen, der skal give nyrerne besked om at nedsætte produktionen af urin om natten, og hvis den besked ikke når frem til nyren, når man går i seng, bliver nyrerne ved med at producere urin hele natten.

2. behandling - ingen ømhed nogle steder, og drengen havde været tør de sidste 5 nætter, og nu fortalte de mig, at drengen altid havde haltet på det ene ben, og det gjorde han heller ikke mere efter behandlingen.
Jeg forklarede, at den nerve jeg havde fået på plads ud til nyren ligger tæt på den nerve til knæet, så det er formentlig derfor den er kommet på plads samtidig.
Jeg var ikke klar over ved 1. behandling, at drengen haltede, så det blev ordnet uden jeg vidste det.

De fleste tilfælde af sengevædning ligger i en lille bagatel, så det er som regel meget let, at få på plads, da de fleste jo vokser fra det, men man kan gå ind og hjælpe det på plads på 1-3 behandlinger.
Der kan være andre årsager - også psykiske, men det er mere sjældent, men fødderne fortæller det.

EKSEMPEL 74

Kvinde 62 - lammet i alle fingre på højre hånd.

Hun fortalte, at hun for et år siden faldt og fik brud på højre håndled, og hun var gået til genoptræning de sidste 3-4 måneder, men hun kunne stadig ikke bevæge nogle af sine fingre på højre hånd, og de havde nu opgivet hende.

1. behandling - jeg satte en lille plade på i hendes nakke, og en på den store muskel i underarmen, og gav hende elektroterapi, medens jeg gav hende zoneterapi.
De nerver der har med fingrene at gøre kan man finde og påvirke ved søgen til korsbenet på reflekset på fødderne.
Da jeg fandt nerven til tommelfingeren, begyndte tommelfingeren at bevæge sig, hver gang jeg ramte nerven.
Hun så forundret på mig og sagde, det er ikke mig der gør det.
Da jeg havde fået den til at bevæge sig 4-5 gange, kunne jeg ikke længere få den til det, og nu kunne hun selv bevæge tommelfingeren.
Nu fandt jeg nerven til pegefingeren, og det samme gentog sig.
Efter 1. behandling kunne hun bruge tommel- og pegefinger.

2. behandling - hun kunne stadig bruge tommelfinger og pegefinger, og bevægelsen i dem var blevet bedre og bedre i ugens løb.
Det lykkedes ikke under behandlingen, at få bevægelse i nogle af de andre fingre, da hele hånden stadig var meget hævet.

3. behandling - der havde været lidt bevægelse i de andre fingre men ikke meget.

Hun fik 7 behandlinger før alle fingre var i orden, og hun fik elektroterapi hver gang, medens jeg behandlede hendes fødder, og især tæerne i højre side, som også kan give bedre bevægelse i fingrene.
Det var først da hævelsen forsvandt, at der kom gang i de sidste 3 fingre.

Jeg tror, at årsagen var - at gipsen havde trykket på nerverne og blokeret dem, og hun havde også forsøgt, at få sygehuset til at lægge den om, da hun havde ondt, der var den trykkede - men det ville man ikke.

EKSEMPEL 75

Mand 61 år - ischias.

Han forklarede, at han havde sammenfald af hans bruskskiver (diskus) i ryggen, så det trykkede på hans ischiasnerve, og der var fare for diskusprolaps.

1. behandling - ømhed til ryggen og især korsben og haleben, men ikke andre steder, så det tydede på at diagnosen var rigtig.
Jeg gav ham en god afslapning og fik det hele på plads, men i hans tilfælde kan smerterne komme igen ved blot den mindste bevægelse.

Jeg anbefalede ham en kur med spisekisel (silicium) fra Drogeriet (kan købes i Matas) i 3 måneder - 3 dåser a 160 tabletter , hvor man tager 3 stk om morgenen og 3 stk om aftenen i forbindelse med måltiderne.
Silicium for bruskskiverne til at udvide sig igen (ca 1 mm), så nerverne kommer fri igen.

Jeg fik ham til at måle hvor høj han var inden han startede kuren, idet jeg har erfaring med, at hvis man virkelig mangler silicium, vil alle bruskskiverne udvide sig ca. 1 mm og man bliver 3 cm højre igen.
Man må højst tage en kur på 3-6 måneder med den omhandlede styrke, da det virker stærkt sammentrækkende.
Der er flere mærker med silicium på markedet, hvor der kun er er den halve eller en fjerdedel af det aktive stof, og så er det svært at mærke virkningen, da der så kan gå helt op til et år.

2. behandling - ingen ømhed, og han havde kun haft små symptomer fra ischiasnerven, som om det lå og lurede.
Jeg anbefalede ham at lomme igen, når han var færdig med kuren.

3 måneder efter - ingen ømhed og ingen smerter og han havde fået det bedre og bedre, og han havde målt, at han var blevet 3 cm højre, så hans bruskskiver havde udvidet sig igen.
Jeg fortalte ham, at kuren som regel holder i 5-10 år, og at han blot kan måle sig igen, for at se om han trænger til en ny kur.

De fleste mennesker kommer først i underskud omkring 50-60 års-alderen, men bruger man sin krop meget til sport eller fysisk arbejde kan man komme i underskud tidligere - eller er man faldet sammen og blevet 3-4 cm mindre - trænger man til en kur, så det kan være fornuftigt, at holde øje med sin højde, og kun tage en kur, hvis man bliver 3-4 cm mindre.

EKSEMPEL 76

Dreng 6 år - tilbagevendende feber.

Moderen forklarede, at drengen gennem 1/2 år havde haft feber 2-3 dage, og herefter 2-3 dage uden feber, og så igen 2-3 dage med feber, og lægen havde ikke kunnet finde årsagen.

1. behandling - ingen ømhed nogen steder, så der var ikke tale om nogen infektion.
Når jeg kom ud for sådant et tilfælde var der normalt kun en årsag - tandpasta.

Jeg spurgte nu drengen, om han kunne finde på at spise lidt tandpasta ud over det han kunne få ind ved tandbørstning.
Han syntes tandpasta smagte godt, så han gik sommetider ud på badeværelset og spiste lidt tandpasta.
Ved at spørge ind fandt jeg ud af, at han ikke gjorde det, når han havde feber, men når feberen var væk, kunne han finde på at gøre det igen, da han ikke var klar over at det kunne være farligt.

Jeg forklarede, at tandpasta er en cellegift, der kan få nogle af de røde blodlegmer nede i mavesækken til at eksplodere, så kroppens immunforsvar træder i funktion med feber til følge.

Moderen ringede til mig 3 måneder efter og fortalte, at han ikke havde haft feber siden, så hun var sikker på, at jeg havde ret i, at det var tandpastaen, der var årsagen.

Gennem årene havde jeg 15-20 tilfælde af børn i alderen fra 3-8 år, hvor der var de samme symptomer med feber, og hvor det var tandpastaen, der var årsagen.

Da jeg kom ind til militæret i 1961, var det almindelig kendt blandt rekrutter, at hvis man som voksen mand spiste 1/2 tube tandpasta, så fik man høj feber inden for nogle timer, og blev indlagt på Infermeriet, og efter 3-4 dage var feberen væk, og man blev sendt hjem på orlov.
Dem der gjorde det - var for at undgå, at komme med på manøvre, hvor man skulle sove i skyttegrav og leve af feltration i 4-5 dage.
Så jeg har kendt virkningen i mange år, og jeg ved at små børn ikke kan tåle ret meget før de får feber - i nogle tilfælde helt op til 40-

EKSEMPEL 77

Kvinde 41 år - sukkersyge.

Hun forklarede, at hun havde haft sukkersyge i snart 25 år - og at hun fik insulin indsprøjtninger hver dag.

1. behandling - øm til lever, tolvfingertarm, bugspytkirtel, milten og de ryghvirvler, der høre til disse organer.
Hun var sygeplejerske, og selv i stand til at måle sit blodsukker, og hun vat klar over, at hvis jeg fik hendes bugspytkirtel til at producere mere insulin, skulle hun være i stand til kun at tage det hendes krop havde behov for.

2. behandling - kun lidt ømhed de samme steder.
Hun fortalte, at hun havde haft det godt, og inden behandlingen, havde hun været oppe på at tage 30-35 streger insulin om dagen, og efter behandlingen havde hun blot haft behov for 20-25 streger.

3. behandling - ingen ømhed af betydning.
Jeg forklarede hende, at årsagen nok skulle findes ved den ryghvirvel, der havde forbindelse til hendes bugspytkirtel.
Hun havde haft det godt, og var nu nede på 15 streger om dagen, så hun var godt tilfreds.

Når man ved behandlingen får bugspytkirtlen til at producere lidt mere insulin, falder produktionen igen næste gang man tager insulin.
Man kan ikke få disse tilfælde i orden, da det ville være for risikabelt for patienten, at holde op med at tage insulin.

Jeg blander mig aldrig i det lægen har ordineret.

1 år efter kom hun igen og fortalte, at hun ganske langsomt var kommet op på 30 streger igen, så nu ville hun se om jeg kunne få det længere ned igen.
Hun fik 2 behandlinger, så var hun igen nede på omkring 15 strerger,
Hun kom som regel en gang årligt og fik 2 behandlinger.

Jeg behandlede en del sukkersygepatienter gennem årene, og de fik det alle bedre, og dem med gammelmandssukkersyge (diabetes II) kunne jeg som regel få i orden.

Nyeste kommentarer

21.11 | 15:41

Mine øjne er de sidste 5 år blevet super allergiske, kan ikke tåle spf med...

27.01 | 09:42

Hej Grethe Bogen kan bestilles på:steenmadsen@...

27.01 | 08:05

Hej Steen Jeg vil gerne bestille bogen , sund viden, da jeg lider mege...

20.12 | 21:02

Hej Steen, fantastisk hjemmeside du har. Jeg kan ikke finde ud af ...