SUNDHEDS BREVKASSE

Tak fordi du besøger min hjemmeside. DEN ÅBNE BREVKASSE HAR JEG I DAG d. 20/11-2019 LUKKET. Du kan spørge på E-mail: steenmadsen@sund-viden.dk, så får du svar direkte til din E-mail adresse, og det koster ikke noget - det er kun en hjælp.

Skrevet af Jette, d. 01-12-2015

Hej
Er der nogen punkter, som jeg kan påvirke for at fjerne MCS og el- allergi, eller er der andet jeg kan gøre.

Skrevet af Kiss, d. 17-11-2015

Hej
Min mand haft tarmkræft og nu lunge-levermetastaser, han spiser meget, men der kommer kun lidt afføring,
Han er ikke meget for at tage noget for det, da det ikke giver virkning,men kan ( mener jeg) kun ende galt. Haft tarmslyng flere gange. Kan du give et råd.?Sygehuset siger hhv. Laxoberal,movicol, motion.
Venligst
Din side om lever/galde giver mig en viden om at kunne lidt bedre forstå det der nok sker for min mand.

E-mail:

@yahoo.dk

Kirstennoes

Skrevet af isabelle laures , d. 03-11-2015

Kære Sten, der er citrat i min calcium og magnesium pille, vil du anbefale at jeg finder en uden dette jf. din vejledning omkring at holde sig citrus og æbleedike?
Tusind tak for din vejledning, det hjælper meget.

E-mail:

@gmail.com

isabellehealing

Skrevet af Isabelle Laurés , d. 02-11-2015

Tak for dit svar af 1/11 2015.
Jeg vil tager nu calcium og magnesium.
jeg skal høre dig, jeg har naturligt aldrig haft lyst til frugt, etc. fordi det gav mig maveproblemer, og citrus frugt, det har altid givet mig eksem, hvilket resonerer med det du beskrev om at leveren ikke kan omsætte citrus frugter.
Mit spørgsmål: æble edikke er gælder det også? og hvilke andre ting?
Mange tak for din vejledning. :)

E-mail:

@gmail.com

isabellehealing

Skrevet af Isabelle Laurés , d. 01-11-2015

Kære Sten, Tusind tak for din skønne hjemmeside og din generøsitet omkring din viden.

Jeg er 29 år gammel og har det meste af mit liv oplevet eksem og vand i kroppen.

Jeg oplevede at jeg tog 5 kilo vand på pludseligt i maj måned, selvom jeg ikke ændrede min livsstil og fik problemer med min menstruation der udeblev.
Jeg har nu stoppet med at drikke mælk og spise gluten da der var en klar sammenhæng mellem ødemer og de fødevare. Jeg er vegetar og tager koststilskud og er meget opmærksom på at få dækket kroppens behov for perotein etc. Jeg bliver dog ved med at opleve vand i kroppen ødemer,
Jeg har læst din bog, og jeg spsier sammentrækkende kost, sørger for min syrebase balance, og har udskiftet alle rengøringsmidler med helsekostens produkter.
Jeg får økologisk kost og drikker og spiser ikke unaturlige ting (forarbejdet alt der kan skabe allergi)
jeg undgår stivelse, chokolade, og alle de ting du har beskrevet.

Jeg har ændret min livsstil nu i 2 uger men ødemerne er der stadig dog lidt mindre, kan du gennemskue hvad jeg overser?

Mange Venlige Hilsner Isabelle :)

E-mail:

@gmail.com

isabellehealing

Skrevet af Rikke, d. 25-09-2015

Hej

Jeg har længe haft ondt omkring min lever gald etarm men kan ikek find eud af hvad problemet er , nogle gange opholder min mad sig op til 2 døgn i mit tarmsystem før det er igennem

Er det muligt at få en tid hos dig hvor b or du ??

mvh Rikke

E-mail:

@gmail.com

Rikkechristinasandberg

Skrevet af Karin Overgaard, d. 15-09-2015

Hej Sten!

Det var mig der var med Anna ude ved dig i søndages. Hyggeligt. Blev ik helt klare over hvor mange mg. magnesium jeg skulle tage og hvor land tid. Jeg tager kalk-D calcium 800mg.

Hilsen Karin Hils Anna.

E-mail:

caratrine

@hotmail.com

Skrevet af Inge, d. 15-09-2015

Hej Steen
Jeg har nu haft astma i 4-5 år, og det er blevet værre og værre. Lige nu er jeg begyndt i infrarød sauna, men jeg syntes det er blevet værre. Jeg sover meget dårligt om natten, og skal tisse flere gange. Mine hænder og fødder er som regel iskolde (det har de været siden jeg var barn). For 15 år siden brækkede jeg venstre fod, og for ca 2 år siden brækkede jeg begge håndled. Nu har jeg tabt 28 kilo siden. Sommetider er jeg meget deprimeret, men det er måske p.g.a. medicin mod astma. Jeg lever for det meste glutenfrit og økologisk. Jeg synes at jeg har prøvet alt mellem himmel og jord, men det er som om det ikke har virket indtil videre. Tror du at du kan give mig et godt råd? Jeg er lige fyldt 75 år, men er meget ung af sind.

Venlig hilsen Inge

E-mail:

inge

@tiana.dk

Hjemmeside:

Skrevet af Jan knudsen, d. 11-07-2015

Hej jeg har læst din side med stor interesse jeg er en mand på 41 år der de sidste to år har haft betændelse under armhulen og trods antibiotika og alle mulige forskellige cremer kostomlægninger stadig er der,har du nogen forslag til at få det væk

E-mail:

@hotmail.com

j-h-k

Skrevet af Birgit Pedersen , d. 09-06-2015

Hej Sten
Jeg har en kollega hvis mand, er begyndt at lide af magnesium mangel. Han får drop 2 gange om ugen på et sygehus. Hans blodprøver viser at tallet falder hele tiden. Har du et godt råd om hvad årsagen kan være.?
Mvh Birgit Pedersen

E-mail:

birgitogjan

@gmail.com

Skrevet af Birgit, d. 25-05-2015

Hej Steen.
Min datter 20 år, døjer med smerter i fodleddet. Især når hun arbejder i Butik i mange timer af gangen. Hun har gode sandaler og sko med speciel indlæg. Hun er ikke platfodet men har ikke meget svang og en anelse nedsunken forlod. Kunne kisel hjælpe hende? Har du et bud.
Mvh Birgit Danielsen

E-mail:

Birgit.salling

@hotmail.dk

Skrevet af Gitte , d. 11-05-2015

Hej
Jeg har nu tabt 14 kg, jeg er 164 og vejer 66,5 jeg er 41 og har født to børn. Min vægt er ok nu - jeg er glad.
Jeg skal nu til at spise mere - dur` det bare at tælle kacl således, at jeg ikke ender med at tage det hele på, eller skal jeg hellere hellige mig til en bestemt livsstil (South beach, stenalder el lign) ER naturligvis bange for at tage det på igen.
Jeg har tabt mig langsomt ved at spise 1430 kacl om dagen.
Jeg spiser begrænset stivelse. Jeg kommer nogle gange til at spise lidt for så istedet, at bruge kacl på sukker (slik) Er klar over at det ikke er en god ide....... meennn Hvordan for jeg en god sund livsstil?

E-mail:

@hotmail.com

allerman

Skrevet af Anne-Grethe, d. 05-03-2015

Hej Steen.
Har lige fundet din side-æv at du ikke behandler mere :-)
Kan du evt anbefale en god behandler nær Århus ?
Hilsner fra AG

E-mail:

gaaia

@stofanet.dk

Skrevet af Lene, d. 03-03-2015

Hej Steen!
Jeg håber du har et bud på hvad jeg kan gøre for at komme mig over en løbeskade som nu har varet i snart 3 måneder. Jeg har haft ondt i højre lyske, det kom efter en pludselig undvige bevægelse på en løbetur og har nu forfulgt mig i 3 mdr. Jeg har været til akupunktur, kiropraktor, fysioterapi og er blevet ultralyds scannet 2 gange. Jeg har ikke fået nogen helt klar diagnose men det tætteste jeg er kommet er:
Første scanning viste med stor sandsynlighed en fibersprængning i nederste mave muskulatur
Kiropraktor mener en gammel skade på haleben er brudt op.
Dog mærker jeg stadig at der er 'noget' i min lyske/hofte som ikke skal være der. Som om der er noget i klemme.
Jeg kan godt løbe små ture nu men kan mærke lysken og ind i mellem føles benet 'underligt' som om jeg ikke helt kan kontrollere det.

E-mail:

Lene_hjelmsoe

@hotmail.com

Skrevet af Maj-Britt, d. 11-01-2015

Hej Steen

Jeg skriver til dig fordi jeg føler mig desperat. Jeg har 2 ting der påvirker mit helbred og min livskvalitet. Inden jeg beskriver mine symptomer vil jeg lade dig vide, at jeg har besøgt læger, speciellæger, fysioterapeuter, kiropraktor osv.

Problem 1. Jeg har efter en graviditet hvor jeg tog 25 kg på haft en del lændesmerter. For ca 4 år siden løftede jeg uheldigt en reol og fik en diskus. Kiropraktor mente dog at jeg ikke havde fået hele prolapsen. Meget smertefuldt. Siden har jeg haft smerter i lænden og ofte også i mine balde muskler. Mener det hedder noget med pimiformis syndrom. Jeg dyrker løb og styrketræning 2-4 gange om ugen. Jeg har forsøgt med anden træning, ingen træning, mere træning men det har ingen effekt. Massage af hele kroppen er nok det der har hjulpet mest da jeg føler at jeg bliver afspændt. Jeg har lavet alle øvelser kiropraktor og fysioterapeut har sagt men det har ikke en langsigtet effekt. Har du et råd til mig?

Problem 2. Jeg har i en periode haft utrolig kløe. Besøgt læge og hudlæge uden resultat. Det klør kraftigt i min hovedbund, den øverste del af brystet og ryggen. Ofte er det så slemt at jeg ikke får sovet. Det er som om det altid klør eller stikker i huden. Derudover får jeg udbrud hvor det er rigtig slemt. Jeg har forsøgt Nizoral (hudlæge), creme og en pillekur uden resultat. Hvis jeg sveder kommer kløen altid. Jeg har prøvet alt uden parfume og til vasketøj, heller ingen effekt. Jeg tænker selv at det er noget der kommer indefra og ikke en ydre påvirkning. På brystet og i nakken kan der under et udbrud komme nogle forhøjninger af huden, ikke blære, de er lyse. Min hud er kun rød og irriteret fordi jeg klør. Det er så ulideligt og synes jeg har forsøgt cremer, binyrebarkhormon og det hjælper ikke. Mener huslægen kaldte det et eller andet, men han kunne ikke gøre noget. Mine blodprøver har været fine. Har du et råd til mig?

…Og tak for en nyttig side ☺

Hilsen MB

E-mail:

@hotmail.com

mserbian

Nyeste kommentarer

21.11 | 15:41

Mine øjne er de sidste 5 år blevet super allergiske, kan ikke tåle spf med...

27.01 | 09:42

Hej Grethe Bogen kan bestilles på:steenmadsen@...

27.01 | 08:05

Hej Steen Jeg vil gerne bestille bogen , sund viden, da jeg lider mege...

20.12 | 21:02

Hej Steen, fantastisk hjemmeside du har. Jeg kan ikke finde ud af ...