SUNDHEDS BREVKASSE

Tak fordi du besøger min hjemmeside. DEN ÅBNE BREVKASSE HAR JEG I DAG d. 20/11-2019 LUKKET. Du kan spørge på E-mail: steenmadsen@sund-viden.dk, så får du svar direkte til din E-mail adresse, og det koster ikke noget - det er kun en hjælp.

Skrevet af Anonym, d. 31-07-2014

Hej jeg er en pige på 16 år. Her gennem den seneste måned er der sket noget lidt underligt. Jeg har følt mig tør i underlivet, og det svier. Men andre dage synes jeg at der har været meget udflåd, jeg ved ikke helt om det er fordi jeg der er tæt på min menstruation. Men når det er det føles tørt, svier det også, og 2 gang har jeg kunne tage tynde lag hud af. Men jeg er ikke sikker på om det virkelig er hud, for tror også det kan være tør udflåd. Ved slet ikke hvad jeg skal gøre, og har læst meget rundt omkring på internettet, men har virkelig ikke lyst til at tage til lægen, eller sige det til min mor. Har forresten ikke været seksuelaktiv, har aldrig haft sex eller lign.

E-mail:

@hotmail.com

Fashionakalife

Skrevet af Ulla Grewy , d. 08-07-2014

Hej Steen
Jeg har en borger med en prolaps i tarmen, og har smerter ved daglig afføring, samtidig falder tarmen ud. Mit spørgsmål er om det er en god ide med dulcolax hver anden dag og laxoberal dråber hver dag? Borgeren har samtidig en lewy Body demens. Hun får også pinex sup. Må dulcolax og pinex sup gives samtidig? Kan man give anden form for smertestillende for at undgå smerter ved afføring?
Håber på hurtig svar
Venlig hilsen Ulla

E-mail:

mumsine

@live.dk

Skrevet af Birgit, d. 15-06-2014

Hej Steen.
Har du et godt råd mod gammelmandsvorter? Jeg har en del gule flade vorter under begge bryster.
Mvh Birgit

E-mail:

Birgit.salling

@hotmail.dk

Skrevet af Birgit, d. 03-06-2014

Hej Steen.
Jeg har et spørgsmål fra en veninde. Hun er 52 år og blev opereret for brystkræft for 2 år siden. Hun fik fjernet venstre bryst og alle lymfeknuder i ve. Armhule. Desværre var der metastaser til begge lunger. Der er spredte kræftceller i begge lunger og lægerne kan kun give livsforlængende kemoterapi. Min veninde er påbegyndt arbejdet igen, men er utrolig træt og får hyppige infektioner, som må behandles med penicillin. Samtidig generes hun også af åndenød. Min veninde er meget kraftig og har ligeledes lymfeødem i ve arm. Hun bruger kompressions støtteærme og støttehandske.
Er der noget du vil anbefale hende, som måske kan gøre hendes liv lidt lettere?
Mvh Birgit

Skrevet af Emilie, d. 03-06-2014

Hej Steen.
Jeg synes ikke jeg kan finde et punkt på min underarm, der er øm. Skal tommelfingeren og storetåen være ud for hinanden?
Hilsen Emilie

E-mail:

Elmkvist92

@gmail.com

Skrevet af Emilie Elmkvist, d. 25-05-2014

Hej Steen.
Jeg er en pige på 22 år. Jeg har en bule på begge mine skinne ben. På det ve ben er bulen lidt større end på det andet. Jeg har haft bulerne i ca 4 år. Det har gjort ondt, især når jeg har løbetrænet. Jeg gået til dans i mange år som barn og har dyrket zumba som teenager. Efterfølgende har jeg uddannet mig til frisør, hvor jeg naturligvis har stået meget op. Min læge mener det kan være muskelbrok og synes jeg skal scannes. Jeg har prøvet at holde pause med løb, men får også ondt når jeg skal gå opad især stejle stigninger. Smurt med varmecreme. Har du et bud på hvad jeg kan gøre ved det, da jeg er ked af operation.

Mvh Emilie

E-mail:

Elmkvist92

@gmail.com

Skrevet af Birgit Danielsen, d. 25-05-2014

Hej Steen.
Jeg har en datter som har taget p-piller i 1 år. Det er et år siden at hun stoppede. Hun synes i det år, at hun har fået mørke hår, fra navlen og nedefter og ligeledes rundt om brystvorterne og på underside af lårene. Jeg tog ligeledes p-piller i 11/2 år som helt ung. Dette gav også mig mandlig skægvækst og hår på benene, brystvorter. Er der noget man kan gøre for at genoprettet den ubalance?
Mvh Birgit

E-mail:

Birgit.salling

@hotmail.dk

Skrevet af Birgit Danielsen, d. 22-05-2014

Hej Steen.
Jeg er 55 år, vejer 60 kg er 162 cm høj. Jeg har været i overgangsalderen i ca 3 år, hvor jeg pludselig får forhøjet blodtryk. 140 - 160/ 85 - 90 . Mit blodtryk har tidligere altid været for lavt. Under 120/60. Jeg har prøvet forskellige præparater fra lægen, der ikke hjalp særlig meget og bivirkningerne var at jeg ikke kunne sove om natten. Sov højst to til tre timer ad gangen. Samtidig har jeg prøvet forskellige homøopatiske produkter, som ej heller virkede særlig overbevisende. Jeg har også taget store b-vitamin tilskud der skulle have effekt, men det virker heller ikke som om det løsningen. Jeg tager longo vital vitamin, sillicium, fiskeolier, gurkemeje og ingefær. Jeg har det sidst halve år dyrket yoga, i form af de fem tibetanere, hver dag. Det har givet mig mere ro, og det har også haft en virkning på mit blodtryk. Jeg tror selv det er lidt stress betinget og blev nysgerrig på om du har behandlet klienter med forhøjet blodtryk, da jeg også i en længere periode har gået til zoneterapeut og øreakupunktur, hvilket også har haft en virkning, men den gare ikke ved. Tilslut, kan jeg fortælle, at jeg for tre år siden også fik en generede susen for ørene. Mvh Birgit Danielsen

E-mail:

Birgit.salling

@hotmail.dk

Skrevet af Kamille, d. 12-05-2014

Hej Steen
Min mor er 69 , hun har problemer med en sort pigment plet som breder sig på hendes næsetip, den er 1 cm i diameter. Da det nok er de færreste kvinder som kan leve i accept med en sådan har hun prøvet at få den fjernet med laser et par gange. Hun har også afprøvet alvertens dyre cremer mod pigment pletter uden held.
Har du et forslag til hvad der kan hjælpe hende med af med den?
Bonus Info :
For at give dig en bedre mulighed for at komme med en løsning, kan jeg fortælle at hun har været i behandling for astma i mange år, får medicin mod vand i kroppen, for højt blodtryk og arveligtbetinget for højt kolesteroltal (hun er ikke overvægtig, og spiser sundt). Hun døjer med "gigt-kugler" i fødderne. Hun har et stofskifte som giver meget svingende blodprøve resultater enten er det for lavt, eller også er det i normal området. De svingende resultater gør at hendes læge ikke vil igangsætte en behandling. (Jeg har selv lavt stofskifte og jeg er ret sikker på at hun også ligger lavt på de stofskifte hormoner som Sundhedsstyrelsen ikke accepterer som afgørende (T3)
Det er ikke for at fremstille hende som et jammerligt tilfælde, men måske tingene hører sammen? Hun spiser olietilskud og vitamin piller i vinter halveret.
Jeg har netop foræret hende 2 kasser silicium fra Drogeriet i mors dags gave.

E-mail:

@gmail.com

2kamillebrix

Skrevet af Jette, d. 07-05-2014

hej Sten
jeg har gået hos en anerkendt zoneterapeut med 30 år på bagen, men undrede mig over at han kun behandlede i 15 minutter pr. gang. andre steder har jeg hørt om en time pr. gang. så jeg følte mig lidt snydt men sagde ikke noget.
det hjalp heller ikke på mine muskelsmerter i armen og fast låste frossen skulder.

Skrevet af jette, d. 03-05-2014

hej sten
når jeg står op om morgenen så har jeg ondt under fødderne, mine fodsåler brænder og gør ondt når jeg går, det går så væk igen efter ca 5 til 1 minutter.
hvad kan dette skyldes ?

Skrevet af Jette, d. 23-04-2014

jeg har en ven der har fået små blodudtrækninger i ansigtet, rundt om næsen og på næse spidsen. hvad ken dette skyldes ?

Skrevet af Nina Bolt, d. 05-04-2014

Jeg får i perioder ømme, røde pletter på fodsålerne - forfod og hæle - og mener, det er syreophobning. Mit urinsyretal ligger på 210, ikke nævneværdigt højt, og lægen nægter, at pletterne kan have noget med syre at gøre.
Selv har jeg observeret, at jeg i mine månedlange perioder, hvor jeg skal passe meget på, hvad jeg spiser (ingen bønner, linser, broccoli, frugt, ris, nødder plus rigtig mange andre fødevarer, faktisk er det meget begrænset, hvad jeg kan spise), skiftevis får kogende varme fødder og iskolde fødder, som jeg synes, lugter af svovl. Jeg begynder at gå dårligt på grund af de ømme pletter, får ondt i knæ og ryg, og plages af at jeg aldrig kan spise mig mæt.
Jeg vil meget gerne høre din mening om problemet og vil være taknemmelig for et råd.

E-mail:

ninabolt

@mail.dk

Skrevet af Annette Bentzen, d. 30-01-2014

jeg vil gerne bestille et eksemplar af din bog, samt spørge om du kan anbefale en zoneterapeut da jeg har problemer med lever og galdesten. Jeg bor i Helsingør
Bedste hilsner Annette

E-mail:

Hjemmeside:

@re-lab.dk

a.d.bentzen

Skrevet af karen schnohr, d. 04-01-2014

hej steen
Det er mega magnesium jeg tager sammen med et glas skummetmælk.

hilsen karen

E-mail:

@gmail.com

theschnohr

Nyeste kommentarer

21.11 | 15:41

Mine øjne er de sidste 5 år blevet super allergiske, kan ikke tåle spf med...

27.01 | 09:42

Hej Grethe Bogen kan bestilles på:steenmadsen@...

27.01 | 08:05

Hej Steen Jeg vil gerne bestille bogen , sund viden, da jeg lider mege...

20.12 | 21:02

Hej Steen, fantastisk hjemmeside du har. Jeg kan ikke finde ud af ...