SUNDHEDS BREVKASSE

Tak fordi du besøger min hjemmeside. DEN ÅBNE BREVKASSE HAR JEG I DAG d. 20/11-2019 LUKKET. Du kan spørge på E-mail: steenmadsen@sund-viden.dk, så får du svar direkte til din E-mail adresse, og det koster ikke noget - det er kun en hjælp.

Skrevet af Lene, d. 16-07-2013

hej Steen
tak for dit svar vedr, hedeture det vil jeg prøve.
jeg har lige brug for et godt råd mere, vi står og skal på ferie og i den forbindelse oplever jeg altid at min mave går i stå og der kan gå 5 til 6 dage før der kommer gang i den igen på ferien, hvilket er ubehageligt. har du et godt råd så jeg kan nyde min ferie fuldt ud.

Skrevet af Lene, d. 15-07-2013

hej Steen
hvad kan jeg gøre ved mine hedeture som generelt er værst om natten og har stået på i ca 2 år.
jeg har ikke haft menstruation i snart 5 år.
jeg er 49 år.

Skrevet af Jh, d. 14-07-2013

Hej Steen. Jeg blev for et par år siden testet af en biopat som sagde at jeg var glutenfølsom og jeg har så kun spist meget lidt brød og det er uden gluten siden testen. Jeg valgte denne test fordi at jeg i en del år har haft meget mørke rande under øjnene og det har min søn også. Men kost omlægningen har ikke hjulpet på de mørke rande, jeg tager solidaforce dråber for at styrke nyrerne. Er der noget at gøre mod de mørke rande ?

Skrevet af lene , d. 12-07-2013

hej Steen
på tredie år i træk har jeg fået så tørre hæle at der kommer revner / sprækker på mine hæle efter at jeg er begyndt at gå med bare tæer i sandaler, det er meget smertefuldt. hvad kan det skyldes og hvad ken jeg gøre ?
på forhånd tak for dine altid gode svar.

Skrevet af JH, d. 07-07-2013

Hej Steen
Er du bekendt med hvor man kan finde mere viden vedr. Udvidede og sammentrækkende kost ?

Skrevet af JH, d. 07-07-2013

Tak for en fantastisk gos hjemmeside.
Min søn har i nogle år haft meget tørre små knopper bag på begge overarme og jeg har prøvet forskellige ting som ikke virkede. han har også ind imellem hvide pletter på neglene. Han er 12 år.

Skrevet af JH, d. 07-07-2013

Hvad betyder det når ens negle på fingrene er rillede på langs ?

Skrevet af Jette, d. 20-06-2013

Hej Steen
Mange tak for dine svar.
Jeg har dog aldrig ondt i halsen, er egentlig aldrig syg. Min tæer peger ikke opad, men jeg vil krumme mine tæer alligevel. Og jeg vil prøve at påvirke samme område på min hånd.
Min mor blev oprereret for knyster på begge fødder omkring 42 års alderen, det høre man ikke rigtig om mere, jeg er 48, kan det være noget i den stil ?

Skrevet af Jette, d. 11-06-2013

jeg har et familimedlem der har endometriose som er så invaliderende for hende at hun ikke har kunnet gennemføre en uddannelse, hun har givet mig lov til at spørge dig hvad man kan gøre selv eller evt.ved hjælp af zoneterapi ?
hilsen Jette

Skrevet af Jette, d. 11-06-2013

hej Steen
jeg har så ondt i min fod, nærmere mellem storetå og tåen ved siden af, så slemt så jeg dårligt kan gå, det skifter mellem begge fødder ca 1 til 2 mdr af gangen på hver fod og så kan der være pause i 2 til 3 år så kommer det igen med fuld styrke. tror jeg har nedsunken forfod. har gået til zoneterapi men havde ikke ondt i den periode 2012.
hvad kan det være ?

hilsen

Skrevet af Jonathan Larsen, d. 26-04-2013

Jeg har fået en skaldet plet!
-----------------------------
Hej, jeg er en dreng på 14 år. I går sad jeg og kedede mig, og spillede lidt i håret. Da min mor kom hjem fik hun en chok, og sagde jeg havde fået måne! Jeg løb ud på toilettet, og dér i spejlet så jeg det. Mit hjerte holdt næsten op med slå i et par minutter. Jeg havde fået en skaldet plet! :( Det er ikke en kæmpe plet, den er 1-2 cm, men den er så stor så man ikke kan undgå at se den.

Jeg tør ikke gå i skole på mandag, og det værste er at jeg skal konfirmeres om 2 uger. JEG TØR IKKE VISE MIG FOR ANDRE!
HVAD GØR JEG?

E-mail:

@me.com

jonathanlarsen

Skrevet af Inger Schauman, d. 30-03-2013

Tusen tack för vägledningen!
Synd att du inte behandlar mer. Jag skall följa råden. Jag har sjäv misstänkt att jag har vatten i kroppen då jag inte kan gå ned i vikt hur jag än försöker (väger 75 kg). Hur blir jag av med vattnet?? Försvinner det med den kur du föreslog?

E-mail:

@saltbutiken.se

inger

Skrevet af Inger Schauman, d. 30-03-2013

Ger du fortfarande behandlingar? Har många olika problem, hjärtflimmer, ryggont, nervvärk i benen nattetid o svåra eksem, men tror att allt beror på samma sak, men vad? Skulle gärna komma på behandling. Är 62 år.

E-mail:

@saltbutiken.se

inger

Skrevet af Benedikte Jørgensen , d. 10-12-2012

Hejsa
Er du stadig aktiv behandler?
Jeg har svære problemer med nakkesmerter efter et piskesmæld jeg dik for 12 år siden. Og min hund døjer med blødende tyktarmsbetændelse.
Hilsen benedikte

E-mail:

Hjemmeside:

@ulvehunden.dk

Benedikte

Skrevet af Sanne, d. 05-11-2012

Hej Steen
Jeg er en 51 årig kvinde der fik et piskesmæld for 13 år siden i en trafikulykke og lider af total invaliderende hovedpine/nakkesmerter og muskelspændinger. Jeg har ikke sovet igennem i mange år og er oppe at tisse ca. 8 hver nat. Ganske forfærdeligt. Min vægt siger 111 kg. Har tabt 5 kg men vægten har stået stille længe, det er jeg frygtelig ked af. Er tit oppustet og prutter meget. Afføring ingen problemer med. Jeg får daglig medicin for hovedpine og smerter men tror at de har forgiftet min krop så hovedpinen fortsætter. Er så invaliderende.. Håber du kan hjælpe mig med min hovedpine, vægttab og mit tisseri. Det er så uudholdeligt. Hvad er årsagen? Glæder mig til at høre fra dig..

E-mail:

@gmail.com

hhvenner90

Nyeste kommentarer

21.11 | 15:41

Mine øjne er de sidste 5 år blevet super allergiske, kan ikke tåle spf med...

27.01 | 09:42

Hej Grethe Bogen kan bestilles på:steenmadsen@...

27.01 | 08:05

Hej Steen Jeg vil gerne bestille bogen , sund viden, da jeg lider mege...

20.12 | 21:02

Hej Steen, fantastisk hjemmeside du har. Jeg kan ikke finde ud af ...