Sundheds-nyheder

Barnløshed

Jeg har behandlet mange barnløse par med gode resultater, og jeg vil nu nævne årsagerne, så man selv kan gøre noget for at løse problemet:

1. Jeg startede altid med at give kvinderne 1 stk. E-Vitamin på 335 mg til den varme mad (det måltid med mest fedtstof - for bedre optagelse)

E-Vitamin øger blodgennemstrømningen i kvindens underliv og holder hormonbalancen i orden, og så mangler det altid i kosten, og der er som regel kun 10-12 mg i en vitamintablet, og det er alt for lidt. Skallerne på kornet indeholder E-Vitamin men det har de fjernet, for ellers kan melet ikke holde sig mere end ca. 3 måneder, så det mangler i kosten.

Jeg anbefalede en E-Vitaminkur på 3 måneder, og her blev mere end 60% gravide.

2. De kvinder, der havde aborteret flere gange gav jeg 50 mg K-Vitamin med hjem, som de skulle tage med det samme, hvis de begyndte at bløde, og blødningen stoppede altid efter blot 1 tablet, hvorefter de gennemførte graviditeten.

I 2001 begyndte man at komme lidt K-Vitamin i multivitaminerne, men hvis de kvinder der har brug for det ikke tager multivitaminer, hjælper det jo ikke.

K-Vitamin har noget med blodets evne til at størkne - holde det i balance.

3. Ved mange af de barnløse kvinder trak ryggen skæv, så der ikke var forbindelse mellem hypofyse og livmoder.

Det vil sige at når et æg er befrugtet skal der med det samme gå besked til hypofysen, som så sender besked til livmoderen om at modtage det befrugtede æg, så det sætter sig fast i livmoderen.

Hvis disse beskeder ikke når frem bliver det befrugtede æg udstødt, og det gælder også, når man sætter et befrugtet æg op i livmoderen.

Årsagen til at ryggen trækker skæv kan man finde under SYRE/BASE BALANCEN, men i de fleste tilfælde er det :rengøring uden brug af handsker, drikke cola, drikke juice spise lakrids, og drikke mere end 4 kopper kaffe daglig, og så skal man mindst drikke 1/2 liter skummetmælk for at holde syre/base balancen i orden.

Men læse hele afsnittet om syre/base balancen, da der er mange andre ting, der kan påvirke.

Læs eksempel 13 under syre/base balancen.

Min gamle NYHEDSIDE fortsætter herunder.

Mange mennesker døjer med stress og dårlig søvn, og en betingelse for at komme af med de spændinger, man får om dagen er en ordentlig nattesøvn på ca. 8 timer.

Selv om mange føler at de bliver stresset af deres arbejde eller deres hverdag - tror jeg at årsagen ved mange skal finde et helt andet sted.

En betingelse for at muskler og nerver kan slappe af - er at vi får tilstrækkeligt kalk og magnesium, og det mangler i vores kost, så får man ikke et tilskud kan det give symptomer, som stress.

Der er kun omkring 200 mg magnesium i den alm. danske kost, og drikker man ikke mindst 1/2 liter skummetmælk daglig eller får ca 800 mg kalk daglig kan muskler og nerver ikke slappe af, da man skal have 600 mg magnesium daglig.

Så den bedste kur mod stress og dårlig søvn er: 1/2 time før sengetid tages 600 mg magnesium til et glas skummetmælk, da begge dele optages bedst  medens man sover.

Det gør man hver aften indtil man føler sig afslappet og sover godt - det virker allerede efter 1-3 aftner, og så er man afslappet også om dagen.

Prøv dette mod stress.

Den 20. november 2014

Nyhederne skriver at forskerne har fundet ud af at mange danskere mangler D-vitamin og at dødligheden kan stige helt op til 30% ved stor mangel.

A-D og E vitaminer (fedtopløslige) skal altid taget til et hovedmåltid, hvor der er mest fedtstof i maden- tager man dem på tom mave eller med vand kan de ikke optages og så kan det give kvalme.

Efter en influenza eller kraftig infektion mangler de fleste tit alle vitaminer og mange mineraler, så derfor er det vigtig at man tager en multivitamin hver dag fra 1/10 til 1/5 og så kan de flest stoppe om sommeren, men vil man ikke risikerer at komme i underskud kan man fortsætte også om sommeren, men måske hver 2. eller 3. dag.

I stedet for at købe syntetisk D-vitamin eller gelatinekapsler, vil jeg anbefale den naturlige torskelevertran, hvor der både er A og D-vitamin i - og gerne 1 spiseskefuld om dagen - men kun i vinterhalvåret, da man om sommeren får mere sol, og at der derved dannes D-vitamin i kroppen.

Den 23. januar 2014

Spis hovedsaligt de produkter der er dyrket i det land hvor du bor, da de mere svarer  til kemien i din krop.

Et hovedmåltid bør højst bestå af 4-5 forskellige ting, da det letter leverens arbejde og giver en bedre omsætning - eksempelvis: gulerødder, brockoli, porrer og kyllingebryst.

Spis så få cirusfrugter om vinteren, som muligt da de åbner de små åre i huden, så man mister varmen - man bliver let kuldskær, hvis man spiser for mange.

2 teskefulde tidselolie og 1 teskefuld olivenolie pr person kan bruges til dressing - det giver mere varme om vinteren.

DEN 25. NOVEMBER 2013

Mælk er ikke bare mælk - mange alternative behandlere fraråder mælk fordi de fleste mælketyper er homogeniseret, hvilket betyder at fedtmolekylerne er knust, og derfor kan trænge ind i vores åresystem og aflejre sig og på længere sigt give åreforkalkning (åreforfedtning).

I sødmælk er der 35 gange så meget mælkefedt som i skummetmælk - 3,5 gram og 0,1 gram fedt.

Når jeg i min bog anbefaler skummetmælk (0,1 gram fedt) skal det være den økologisk skummetmælk HARMONIE fra Arla, da den kun er pasteruiseret, hvilket betyder at den er varmebehandlet, men fedtmolekylerne er ikke knust, og så skal alle eupæerer kunne tåle den, hvorimod der kan være afrikanere og asiater, der kan have svære ved det, da det ikke ligger i deres arv.

Det er kalken i skummetmælken vi har brug for, da vi skal have ca 1600 mg kalk pr. dag, og at vi kun får ca. 800 fra en almindelig dansk kost, så de sidste 800 mg skal vi have enten i kalktilskud eller drikke lidt mere end 1/2 liter skummetmælk, som indeholder 600 mg kalk.

Der er for meget syre i den danske kost og dem der ikke sørger for at få tilstrækkeligt kalk har svært ved at holde deres SYRE/BASE BALANCE i orden.

Får man for lidt kalk stjæler kroppen kalken fra knoglerne for at fastholde en konstant ph-værdi i blodet, så det kan være derfor så mange ældre får knogleskørhed.

Tilstrækkeligt kalk hver dag giver afslapning til muskler og nerver og mere ro i kroppen og bedre søvn og dem der tager sovemedicin kunne nøjes med en kalktablet i stedet for.

 Den 21. OKTOBER 2013

VITAMINER: det er nu du skal starte med en multivitamin . jeg anbefaler at man tager 1 multivitamin fra 1/10 til 1/5 i forbindelse med et hovedmåltid, da man ellers ikke kan optage de fedtopløslige vitaminer, som A,D,E og K. En god multivitamin koster ca 1 kr pr. stk, de billige er mest syntetiske og så er optagelsen dårlig og nogle ting (selen) kan man slet ikke optage, hvis det er syntetisk.

Ud over multivitaminen tager man højst 2 ting - gerne som en kur på højst 3 måneder.

Har man trang til noget sødt mangler man B-vitaminer, og man tager så en kur på 2-3 måneder med total B-vitaminer - indtil man afskyr alt sødt. Mange har behov for en kur 1-2 gange årligt, da man let kommer i underskud med de vandopløslige B-vitaminer. B-vitaminer har et bredt virkefelt på mange funktioner i kroppen bl.a. hele fordøjelsen.

Kvinder der ikke kan blive gravide kan tage en kur på 3 måneder med 1 kapsel E-vitamin på 335 mg hver dag til et hovedmåltid, da det øger blodgennemstrømningen i underlivet og forhindre sammenvoksninger og ardannelser i æggelederne, og de fleste bliver gravide inden for 3 måneder.

DEN 22.OKTOBER 2013

Mange overvægtige mangler jod og E-vitamin. Der er jod i fisk, så spiser man ikke fisk 1-2 gange ugentlig er det vigtig at man får en multivitamin, hvor der er jod i. Mangler man E-vitamin falder jodoptagelsen helt ned til ca 20%, så det kan være nødvendig at tage en E-vitamin kur på 3 måneder med 1 kapsel på 335 mg til et hovedmåltid hver dag for at få stofskiftet til at køre. Kommer man ikke af med afføring hver dag er stofskiftet for lavt og man tager på i vægt. Det normale er 1-3 gange dagligt og virker tarmen mere end det kan stofskiftet være for højt, og man vil tabe sig og evt. blive for tynd.

Hvis man ikke har taget multivitamin i mange år, og begynder at tage en hver dag er det tit tarmen begynder at virke 1-3 gange dagligt, og så er der nogen der tror, at de ikke kan tåle multivitaminen, men det er blot når kroppen får det den har brug for, så begynder alting at virke bedre og det vil normalisere sig i løbet af en uge eller to.

(er der ingen benzin på en bil - kan den jo ikke køre før man fylder noget på).

DEN 26. OKTOBER 2013

Når folk omkring mig begynder at få influenza tager jeg hver morgen på tom mave 2 kapsler IPE ROXO, som styrker imumforsvaret og virker forebyggende så man ikke får influenza.

Da jeg havde klinik havde jeg hver vinter mange patienter, der kom til behandling med flere former for virus - uden at jeg selv blev smittet.

Er man blevet syg af en virus-infektion tager man en kur på 15 dage med IPE ROXO, hvor man tager 2 kapsler morgen, middag og aften med 8 timers mellemrum og uden for måltiderne.

Man køber en dåse med 90 stk, som svarer til en kur på 15 dage - man er som regel i orden allerede efter 3-5 dage, men for at få imumforsvaret helt op på mærkerne tager man hele kuren.

IPE ROXO kan købes i Matas i dåser af 90 stk og 360 stk.

Nyeste kommentarer

21.11 | 15:41

Mine øjne er de sidste 5 år blevet super allergiske, kan ikke tåle spf med...

27.01 | 09:42

Hej Grethe Bogen kan bestilles på:steenmadsen@...

27.01 | 08:05

Hej Steen Jeg vil gerne bestille bogen , sund viden, da jeg lider mege...

20.12 | 21:02

Hej Steen, fantastisk hjemmeside du har. Jeg kan ikke finde ud af ...